Tot Suma!!

⚠️Necessitem la vostra ajuda⚠️

La JOP és una orquestra autogestionada i sense ànim de lucre, que se sustenta econòmicament en base els seus concerts i algunes subvencions que ajuden a cobrir els costos de la contractació del director, dels espais i despeses d’assaig, del lloguer de partitures, del transport d’instruments, assegurances i manutenció dels músics, etc.

🙏Ara mateix necessitem la teva aportació econòmica per fer viable el nostre projecte, així com per poder continuar amb la nostra activitat musical i social.

❤️Ens hi ajudes?? https://www.totsuma.cat/2095

Moltes gràcies per fer possible la JOP! ✨

Política de privadesa

Aquesta Política de Privacitat està destinada a informar els usuaris sobre la forma en què l’Associació Jove Orquestra de Ponent (“nosaltres” o “nostre”) recull, emmagatzema, utilitza i protegeix les informacions personals que ens proporcionen quan utilitzen el nostre lloc web, jop.cat.

1. Informacions que recollim

Podem recollir les següents informacions:

  • Noms, adreces de correu electrònic i altres dades de contacte.
  • Informacions sobre les seves visites i utilitzacions del nostre lloc web, incloent-hi les dades de trànsit, dades de localització i altres dades de comunicació.

2. Ús de les Informacions Recollides

Utilitzem les informacions recollides amb els següents propòsits:

  • Per proporcionar, mantenir, protegir i millorar els nostres serveis.
  • Per comunicar-nos amb vostès, tant per a qüestions de suport com de màrqueting.
  • Per complir amb les obligacions legals.

3. Seguretat

Estem compromesos a assegurar que les seves informacions estiguin protegides. Per prevenir l’accés o divulgació no autoritzada, hem implementat procediments físics, electrònics i administratius per salvaguardar i assegurar les informacions que recollim en línia.

4. Control de les seves Informacions Personals

No vendrem, distribuirem o llogarem les seves informacions personals a tercers a menys que hàgim obtingut el seu permís o estem requerits per llei per fer-ho.

5. Enllaços a altres llocs web

El nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs d’interès. No obstant això, un cop hagin fet servir aquests enllaços per abandonar el nostre lloc, haurien de tenir en compte que no tenim cap control sobre aquests altres llocs web.

6. Modificació de la Política de Privacitat

És possible que aquesta política sigui modifica en un futur. Quan ho fem, actualitzarem la data de l'”última actualització” a la part inferior d’aquesta política.

7. Contacte

Si tenen qualsevol pregunta relacionada amb aquesta Política de Privacitat, poden posar-se en contacte amb nosaltres:

Associació Jove Orquestra de Ponent

NIF: G25736976

Carrer de la Palma, 6-10
25002 Lleida (Espanya)

info@jop.cat

Última actualització: 13 d’octubre de 2023