Tot Suma!!

⚠️Necessitem la vostra ajuda⚠️

La JOP és una orquestra autogestionada i sense ànim de lucre, que se sustenta econòmicament en base els seus concerts i algunes subvencions que ajuden a cobrir els costos de la contractació del director, dels espais i despeses d’assaig, del lloguer de partitures, del transport d’instruments, assegurances i manutenció dels músics, etc.

🙏Ara mateix necessitem la teva aportació econòmica per fer viable el nostre projecte, així com per poder continuar amb la nostra activitat musical i social.

❤️Ens hi ajudes?? https://www.totsuma.cat/2095

Moltes gràcies per fer possible la JOP! ✨

Col·laboracions

Logotip de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida

Orquestra Julià Carbonell

L’Orquestra Julià Carbonell ha col·laborat amb nosaltres les darreres temporades a través de la seva aportació de músics de la seva orquestra que esdevenen els nostres professors dels assajos parcials de l’orquestra, previs als assajos de tutti amb el nostre director titular, ajudant-nos a la preparació del repertori i l’organització dels assajos. L’OJC també col·labora amb la cessió d’instruments per als nostres concerts.

Logotip de bonÀrea

bonÀrea

Aquest any 2023, BonÀrea ha col·laborat amb nosaltres a través d’una donació econòmica a canvi d’un concert de la nostra orquestra, emmarcada dins el seu programa de col·laboracions socials (RSC) i patrocinis on, la Jove Orquestra de Ponent ha tingut la possibilitat de beneficiar-se’n per la seva qualitat de projecte social i del territori.